BUREAU

Frank Stroeken

gaat verder bij het bureau Wing in Wageningen. Hij blijft daar als landschapsarchitect werken aan landschapskwaliteit in relatie tot transities in het landelijk gebied en opgaven op het gebied van water, energie, natuur en vrije tijd. Als business partner van Wing zal hij werken aan de uitbouw van het domein landschap en ruimtelijk ontwerp binnen Wing.

Frank Stroeken

Wing

T  0317 - 46 52 00

M 06 - 52 159 139

frank@wing.nl

www.wing.nl

Jan Maurits van Linge

richt als zelfstandig ontwerper zijn nieuwe bureau Xi-ontwerp op. Met creatieve interactieve ontwerp-processen en participatieprojecten werkt hij aan mooiere steden, dorpen en landschappen in Nederland met de passie en het aanstekelijk enthousiasme dat u van hem kent. Met een breed netwerk stelt hij voor elke opgave een fris team voor u samen.

Jan Maurits van Linge

Xi-ontwerp

T 06 - 129 65 760

janmaurits@xi-ontwerp.nl

www.xi-ontwerp.nl

Robert Arends

treedt als partner toe tot het ontwerp- en onderzoeksbureau Nieuwe Gracht uit Utrecht. Hij zal zijn expertise en ervaring op het gebied van ruimtelijke visievorming en het ontwerpen van aantrekkelijke, duurzame en gezonde steden, dorpen en landschappen met enthousiasme en toewijding (blijven) inzetten bij strategische ruimtelijke opgaven en innovatief ontwerpend onderzoek.

Robert Arends

bureau Nieuwe Gracht

T  030 - 23 10 200

M 06 - 10 333 740

r.arends@nieuwegracht.nl

www.nieuwegracht.nl

© Terra Incognita | Utrecht | 2018

Niets is voor altijd

Na 12,5 mooie jaren is Terra Incognita per 1 juli 2018 gestopt. Met veel ambitie, enthousiasme en passie hebben we sinds 2006 aan Terra Incognita gewerkt. We deden vele inspirerende projecten. We danken onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners voor de prachtige klussen. We zijn trots op Terra Incognita. En we kijken met veel plezier terug op deze mooie periode.

Na 12,5 jaar slaan de mensen van Terra Incognita nieuwe wegen in. Ieder van ons zoekt zijn eigen pad. Gaat een nieuwe uitdaging aan.

Voor nieuwe opdrachten kunt u contact met ons opnemen via de bovenstaande contactgegevens. Lopende opdrachten worden ook na 1 juli 2018 afgemaakt door de voor u vertrouwde mensen van Terra Incognita. De voor u bekende
e-mailadressen van Terra Incognita blijven daarom ook nog in de lucht.

Tijd voor nieuwe avonturen...